вівторок, 17 лютого 2015 р.

Громадськість Голоб робить добру справу


 
Сьогодні багато небайдужих людей зі всіх населених пунктів району долучаються до загальної доброї справи - допомоги нашим воїнам. Працівники Голобської селищної бібліотеки також розпочали хорошу справу, яку започаткувала Ковельська районна організація ветеранів України, за підтримки та розуміння колективу місцевої школи.
 
Для військових давно є потреба виготовляти маскувальні сітки.  Сітка є своєрідним оберегом для наших бійців, вона об’єднує народ, які допомагають армії.  І цією справою нині займається багато людей різного віку в багатьох містах і селах України. До речі, прості підрахунки показали, що купувати основу і виготовляти маскувальну сітку власноруч є у кілька разів дешевше, ніж купувати готову фабричного виробництва.
 
В Голобах волонтерська група, яка діє при Ковельській районній організації ветеранів України звернулася до жителів з проханням принести тканину із природного матеріалу. Мешканці селища активно відгукнулися і приносять її щодня. Із великим ентузіазмом  пенсіонери, учні, педагоги,  у вільний від роботи час, приходять допомогти, щоби військові мали чим маскувати техніку та оборону укріплень. Голобчани говорять, що кожен вузлик, зав’язаний на сітці є побажанням захисту для наших солдат.
 
Голова ветеранської організації Валентина Січкар  говорить, що робочих рук у них не бракує. Стараннями жителів тканиною для плетіння на перших порах вони також забезпечені. Надалі планують розширити асортимент виробів, мають і певні ідеї. За словами Валентини Січкар, долучатися до плетіння можуть абсолютно усі – від дітей та жінок, адже  допомога  сьогодні потрібна ділом, а не словами. Бо тільки разом ми переможемо ворога
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар